Borges Blanques

L'original crida d'una AMPA a ritme de Rosalía per buscar més famílies voluntàries

Es tracta d'una paròdia de "Malamente" de la cantant de Sant Esteve Sesrovires que ja s'ha fet viral a les xarxes

Actualitzat

Original crida de l'AMPA d'una escola de les Borges Blanques per demanar a les famílies que s'hi impliquin. A ritme de Rosalía, l'AMPA de l'escola Joan XXIII anima altres pares i mares a entrar a formar part de la junta o a participar en totes les activitats i projectes que fan; com per exemple folrar llibres per als alumnes o treballar per aconseguir un pati nou.

"Falta gent a forrar llibres,
i per què no socialitzes?
Al final són quatre estones
per preparar tots els llibres.

Sembla que hi ha molta feina,
però pels fills val molt la pena.
Estem fent un gran projecte,
suma-t'hi, tens molta empenta."

 

 

Es tracta d'una paròdia de "Malamente" de la cantant de Sant Esteve Sesrovires que ja s'ha fet viral a les xarxes.

"Va, qui entra? Sí, sí!
Va, qui entra? (Sarpa!)
Som de l'AMPA, l'AMPA, l'AMPA, l'AMPA, l'AM...
Vine! Va, qui entra?
Tomba que tomba!
Va, qui entra? (Onso!)
Va, qui entra?
Som de l'AMPA, l'AMPA, l'AMPA, l'AMPA, l'AM...
Va, qui entra?"

 

El videoclip, que dura tres minuts, té escenes iguals que les de l'original "Malamente" i compta amb la veu d'Heura Gaya.


Amb aquest vídeo, volen evidenciar problemes que també són comuns en d'altres associacions de famílies d'alumnes. Jordi Calvís, de AMPA de l'Escola Joan XXIII de les Borges Blanques, ho ha explicat així:

"Crec que la nostra Ampa té els mateixos problemes que pot tenir qualsevol AMPA de les mateixes característiques que tenim a les Borges, probable de tot el país. Són les problemàtiques de la falta d'implicació, sobretot, de les famílies a l'hora de fer activitats, preparar projectes o cosetes pel dia a dia de l'escola, i l'altra és el tema dels equipaments, de les instal·lacions que puguem tenir a l'escola per a les millores que necessita."

Des de les xarxes socials, l'AMPA assegura que creuen que estan "en un moment que podem fer un salt endavant" i preparar el recinte per "arribar al centenari com un centre modern i pioner".

 


A banda de pares i mares, al videoclip hi han participat professors, l'equip directiu, el conserge i també molts veïns de les Borges Blanques.

ARXIVAT A:
Educació
Anar al contingut