Crítiques per un vídeo de la Guàrdia Civil a TikTok amb agents ballant

Localitzen a la presó un home que buscaven per conduir amb els peus al volant

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha localitzat en un centre penitenciari un home a qui buscaven per conduir en contradirecció i amb els peus al volant a Cantàbria.

Es tracta d'un home de 31 anys, veí de la localitat de Reinosa i que actualment és a la presó de Dueso de Santoña acusat justament de delictes contra la seguretat viària.

Segons fonts de la Guàrdia Civil, la investigació va començar aquest dijous quan van localitzar a les xarxes socials quatre vídeos en què un home apareix amb actituds clarament temeràries, com anar en contradirecció, conduir per la vorera i sense cinturó, i amb el seient reclinat, un peu sobre el volant i sense mans.

 

Els agents van determinar en quin lloc s'havien gravat les imatges i, gràcies a la ràdio que se sentia als vídeos, també van establir que s'havien gravat el 13 de març passat.

Segons el relat de la Guàrdia Civil, es van adonar que aquell mateix dia havien detingut un individu a qui havien aturat per conduir per una autovia prop de Reinosa de manera temerària. Es va negar a sotmetre's a les proves de drogues i alcoholèmia i va intentar oposar-se a la detenció.

D'aquesta manera van poder establir que es tractava de la mateixa persona. Ara, investiguen si l'home que l'acompanyava quan el van detenir és qui va gravar les imatges que corren per les xarxes socials.

 

 

ARXIVAT A:
TrànsitGuàrdia Civil
Anar al contingut