Futbol

L'Hèrcules derrota el Real Unión 0-2 i torna a Primera Divisió 13 temporades després

L'Hèrcules ha seguit els passos donats per la Reial Societat i el Llevant, i s'ha convertit aquest dissabte en nou equip de Primera Divisió. El conjunt alacantí es disputava amb el Betis l'última plaça d'ascens a la màxima categoria i els d'Esteban Vigo no han fallat en la seva visita a Irun. L'Hèrcules ha derrotat 0-2 el conjunt basc i no només s'ha assegurat poder jugar la pròxima temporada a Primera sinó que, de retruc, ha condemnat el Real Unión a Segona B. El Betis, per la seva part, ha complert amb els seus deures i s'ha imposat al Llevant 4-0, tot i que això no li ha servit per assolir el tan desitjat ascens.

Actualitzat
Esteban Vigo ha conduït l'Hèrcules a Primera Divisió en la seva primera temporada com a tècnic dels alacantins i ha complert així l'objectiu per al qual va ser contractat. I és que aquest és el segon ascens consecutiu que el "Boquerón" aconsegueix després de portar el Xerez, ara fa tot just un any, a la màxima categoria del futbol estatal.

L'Hèrcules no s'ha deixat sorprendre a Irun i hi ha derrotat el Real Unión per 0-2, certificant així el seu ascens i condemnant els bascos a Segona B. Malgrat alguna bona ocasió dels locals en els moments inicials de l'enfrontament, Portillo ha avançat els alacantins gràcies a una bona jugada de Tote. Els locals han lluitat per igualar però la sort no ha estat del seu costat. Descarga, a més, ha acabat enterrant les poques opcions dels bascos en fer el 0-2 en pròpia porteria als deu minuts del segon temps. Aquest resultat permet l'Hèrcules tornar a Primera 13 temporades després i envia el Real Unión a Segona B just un any després del seu ascens a la categoria de plata.

El Betis continuarà a Segona

El gran damnificat d'aquest resultat ha estat el Betis, que, tot i golejar el Llevant 4-0, no ha pogut assolir l'ascens per culpa del triomf de l'Hèrcules. Aquesta última jornada de Lliga a Segona també ha servit per enviar el Múrcia i el Cadis a Segona B al costat de l'Irún i el Castelló. Mentre els murcians han empatat a Montilivi (1-1), els gaditans han golejat el Numància 4-2, tot i que això tampoc ha estat suficient per mantenir la categoria a causa dels resultats dels rivals directes.
Anar al contingut