WhatsApp afegeix una funcionalitat que facilitarà els automissatges (Pexels)

L'estat de WhatsApp incorporarà notes de veu: així és com funcionen en la versió de prova

A més de fotos, vídeos o textos, els estats permetran penjar àudios de 30 segons

RedaccióActualitzat

Els estats de Whatsapp continuen obrint-se camí i ben aviat podrien incorporar una nova funcionalitat que permeti penjar-hi àudios.

Se sumaria, així, a les opcions ja existents de pujar estats amb fotos, vídeos o textos, en un format hereu de les conegudes "històries" de Snapchat o Instagram: continguts curts i que s'eliminen automàticament al cap de 24 hores.

La novetat l'ha avançat WABetaInfo, el portal especialitzat en filtracions i novetats d'aquesta aplicació de missatgeria.

De moment, la novetat ja s'ha incorporat a la versió beta de l'aplicació, i els mitjans especialitzats com ara Xataka donen per fet que ben aviat arribarà a tots els telèfons.


Com funcionarà?

Per penjar un d'aquests àudios només caldrà adreçar-se a l'opció "afegir un estat", on, a més de les icones actuals, també hi apareixerà un micròfon. D'aquesta manera, per publicar l'estat no caldrà pujar-hi cap fotografia ni cap altre contingut multimèdia.

L'àudio no podrà superar els trenta segons, i probablement l'usuari podrà combinar estats en qualsevol dels formats disponibles.

Com és habitual, si es publica un estat de veu també sortirà un cercle al voltant de la fotografia de perfil, indicant que hi ha algun contingut disponible per reproduir.

 

ARXIVAT A:
TecnologiaWhatsApp
Anar al contingut