Capdevila és una de les novetats de la llista i Stuani és baixa per sanció. (Foto: rcdespanyol.com).
Primera Divisió

L'Espanyol fa una sessió suau amb Joan Capdevila, que ha començat a treballar amb el grup

Al cap de poques hores de derrotar el Granada, la plantilla de l'Espanyol s'ha entrenat aquest dissabte al matí en un ambient força relaxat. Joan Capdevila ha començat a treballar de forma gradual amb el grup. El lateral blanc-i-blau ha tornat amb la resta de companys onze dies després de fracturar-se una costella en la tornada de la Copa del Rei davant del Madrid.

Actualitzat

Al cap de poques hores de derrotar el Granada, la plantilla de l'Espanyol s'ha entrenat aquest dissabte al matí en un ambient força relaxat. Joan Capdevila ha començat a treballar de forma gradual amb el grup. El lateral blanc-i-blau ha tornat amb la resta de companys onze dies després de fracturar-se una costella en la tornada de la Copa del Rei davant del Madrid. 

La victòria davant del Granada a Cornellà-el Prat ha estat un bàlsam pels blanc-i-blaus que van fent camí cap a l'objectiu principal: la permanència. Després del triomf, l'equip ha fet una sessió suau a la Ciutat Esportiva Dani Jarque on Joan Capdevila ha començat a treballar de forma gradual amb el grup. Han passat onze dies des que el lateral blanc-i-blau es fracturés la quarta costella dreta en el partit de tornada de la Copa del Rei amb el Madrid. El defensa ha fet un pas endavant i reconeix trobar-se molt recuperat, tot i que li queden uns quants dies abans de rebre l'alta mèdica. En un principi, se li va establir un període de tres setmanes de baixa. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut