Espanyol

L'Espanyol obté un meritori triomf contra el Granada tot i jugar una hora en inferioritat numèrica (1-0)

L'Espanyol ha sumat una important victòria a casa davant el Granada per 1-0 i ha recuperat l'autoestima després de la dolorosa derrota al camp del Betis. Un gol de cap d'Héctor Moreno en el minut 78 ha donat els tres punts a l'equip blanc-i-blau, que ha hagut de jugar un hora amb deu jugadors per l'expulsió de Víctor Álvarez.

L'Espanyol ha sumat una victòria de mèrit contra el Granada i ha recuperat l'autoestima en un duel marcat pel desastrós arbitratge d'Iglesias Villanueva. Tot i jugar amb deu des del minut 29 per l'expulsió de Víctor Álvarez, els blanc-i-blaus s'han imposat amb un solitari gol d'Héctor Moreno de cap a la sortida d'un córner. L'Espanyol suma tres punts molt importants, que li donaran la tranquil·litat que va perdre amb la derrota al camp del cuer Betis.

Abans de començar el partit contra el Granada, el públic de l'estadi de Cornellà-el Prat ha guardat un respectuós i emotiu minut de silenci per la recent mort de Luis Aragonés, exentrenador de l'Espanyol entre molts altres equips a la seva dilatada trajectòria a les banquetes.

Després d'uns primers 25 minuts molt ensopits i sense ocasions de perill, el partit s'ha començat a animar de la mà de Sergio García. El capità blanc-i-blau ha assistit amb la seva qualitat a Jhon Córdoba, però el colombià ha xutat molt tou a les mans de Roberto quan ho tenia tot de cara per inaugurar el marcador.

El Granada, que havia sortit més intens que l'Espanyol, s'ha anat diluint però ha revifat de la mà d'un nefast arbitratge d'Iglesias Villanueva. El col·legiat gallec, el mateix que va expulsar Javier Aguirre a Pamplona, ha deixat els periquitos amb deu en el minut 29 per l'expulsió de Víctor Álvarez. El lateral maresmenc ha vist la vermella directa per una falta sobre El-Arabi quan el davanter marroquí encarava la porteria de Kiko Casilla.

Millor amb deu que amb onze

Tot i la inferioritat numèrica, l'Espanyol ha disposat de la millor ocasió per marcar abans del descans però de nou Roberto ha desviat de forma providencial una rematada potent de Stuani. Malgrat haver de jugar amb un futbolista menys i el lamentable arbitratge de Iglesias Villanueva, els blanc-i-blaus han ofert la seva millor cara davant un rival que només ha creat perill de les botes d'El Arabi. En el minut 61, el davanter del Granada ha pogut fer el 0-1 amb una vaselina que s'ha estavellat al travesser.

Aquest ensurt dels visitants no ha frenat els ànims d'un Espanyol que no ha donat la sensació de jugar amb un menys. Ben al contrari, l'equip de Javier Aguirre s'ha fet amb el domini del matx i la seva insistència ha acabat amb el premi del gol. En el minut 78 i a la sortida d'un córner, Héctor Moreno de cap ha aprofitat la desídia defensiva del Granada i ha enviat la pilota al fons de la xarxa sense oposició.

En els últims 12 minuts l'Espanyol ha sabut patir per sumar un triomf molt meritori que li permet oblidar la cruel derrota de la jornada anterior al camp del Betis.