Paperetes per a les eleccions andaluses (Reuters)
Paperetes per a les eleccions andaluses (Reuters)

El resultat de les eleccions andaluses s'endarrereix 2 hores per petites incidències

Els resultats no es podran difondre fins a les 22.15 per problemes a l'hora d'obrir dos col·legis electoral

RedaccióActualitzat

Faltaven paperetes o no hi havia les persones necessàries per constituir les meses de les eleccions andaluses. És el que ha passat a dos col·legis electorals a San Lúcar de Barrameda, a Cadis. En un dels punts de votació, hi ha hagut un retard de dues hores i això farà que els resultats no es puguin començar a saber fins a les 22.15, dues hores més tard del previst.

En un dels centre de votació d'aquesta localitat no han pogut començar a votar fins passades les 11 del matí perquè faltaven les paperetes del partit Equo.

I en un altre col·legi, també de Sanlúcar, han començat a votar tard perquè faltaven membres d'una mesa.

 

Notícia relacionada: Dos apoderats de Vox increpen Susana Díaz mentre votava en un col·legi de Sevilla

 

A la resta de punts de votació no hi ha hagut grans incidències i tancaran a les vuit del vespre. Començarà el recompte, però no es podrà donar a conèixer cap resultat, ni cap enquesta, fins que no hagin tancat aquest dos col·legirs de San Lúcar, a les 22.15.

Així ho ha explicat la consellera andalusa de Justícia i Interior, Rosa Aguilar, en la roda de premsa per explicar les dades de participació al migdia. A les 14h, la participació ha caigut quatre punts.

A partir de les deu, doncs, es començaran a conèixer les dades i s'espera que flueixin ràpid perquè la majoria de meses ja estaran comptades. La nombrosos incògnites dels comicis, doncs, es resoldran de pressa, però després de dues hores d'espera.

 

Notícia relacionada: Les eleccions andaluses, el termòmetre de Pedro Sánchez per convocar les generals

ARXIVAT A:
Andalusia
Anar al contingut