L'Atlètic encaixa una sorprenent derrota a Almeria i cedeix el liderat al Reial Madrid (2-0)

L'Atlètic de Madrid ha encaixat una sorprenent i inesperada derrota al camp de l'Almeria i ha cedit el liderat de la Lliga BBVA al Reial Madrid. En un partit que semblava destinat a l'empat inicial, Verza, amb dos gols en els últims 12 minuts, el segon de penal, ha tombat el conjunt de Diego Simeone.

El Barça depèn d'ell per tornar a ser líder aquest diumenge. La inesperada derrota de l'Atlètic de Madrid, que estrenava el liderat al camp de l'Almeria, fa que els blaugranes estiguin en disposició de recuperar el liderat si guanyen al Sánchez Pizjuán de Sevilla.

En una nit ventosa, l'Almeria ha sorprès l'Atletic en un tram final de vertigen. Després d'una primera part sense gols i amb més jugades polèmiques a les àrees que ocasions de perill, els locals han estat a punt d'avançar-se quan el català Aleix Vidal ha fet una jugada de doble pal, una autèntica carambola. Poc després, en el minut 79, Verza ha obert el marcador en superar Aranzubia, que jugava en el lloc de l'habitual Courtois, lesionat.

Per arrodonir la victòria local, hi ha hagut una jugada increïble. Aranzubia ha intentat driblar Zongo i l'àrbitre ha xiulat penal i expulsió del porter de l'Atlètic. Gabi s'ha hagut de posar sota els pals, i Verza ho ha aprofitat per fer el 2 a 0 de penal. Aquest resultat situa el Madrid com a líder provisional, empatat a 57 punts amb l'Atlètic però amb millor diferència de gols. El Barça en té tres menys i aquest diumenge els pot atrapar i situar-se primer.