Barcelona

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet assegura que l'aixecament del sumari del "cas Pretòria" ha marcat el consistori

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha explicat al programa "Àgora" de TV3 que l'aixecament del sumari del "cas Pretòria" de suposada corrupció i que afecta l'exalcalde i exalts càrrecs del consistori ha marcat el municipi. Parlon ha explicat que l'Ajuntament està en procés de refer-se i que els projectes que estan sota sospita estan aturats, mentre es replanteja urbanísticament la ciutat.

Actualitzat
L'alcaldessa, però, nega que l'Ajuntament s'hagi de dissoldre com en el darrer ple van demanar les entitats ciutadanes. Parlon assenyala que els socialistes van guanyar les eleccions i que tot i que algunes persones actuessin de manera "poc ètica i poc lícita", el que cal no és dissoldre el consistori sinó "fer-ho bé".

Parlon ha afegit que les obres i projectes urbanístics que estan sota sospita estan aturats i que el que està fent com a alcaldessa és "repensar la ciutat".

Sobre la situació de la interventora en temps de l'exalcalde Bartomeu Muñoz, Maite Carol,  ha afirmat que el seu problema era que "no és una interventora habilitada i en el moment en què un habilitat demana la plaça, l'ha d'ocupar". Carol, que va denunciar en els seus informes irregularitats a l'empresa Gramepark, ja no treballa a l'Ajuntament de Santa Coloma. L'alcaldessa també ha justificat que s'hagin recol·locat imputats com Pascual Vela.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut