Pla general d'un cotxe aparcat en un pas de vianants a Solsona. Imatge publicada el 10 d'octubre del 2019. (Horitzontal)
Pla general d'un cotxe aparcat en un pas de vianants a Solsona. Imatge publicada el 10 d'octubre del 2019. (Horitzontal)

L'Ajuntament de Solsona publicarà a les xarxes socials les fotos dels cotxes que s'aparquin malament

ACN Solsona.-L'Ajuntament de Solsona denunciarà a les xarxes socials els vehicles que aparquin malament. Amb l'etiqueta #ni2minuts, publicarà les imatges dels cotxes als comptes municipals. A més, insta a la ciutadania a fer el mateix utilitzant la mateixa etiqueta. Els vehicles denunciats públicament no seran, però, sancionats. L'objectiu, explica l'alcalde, David Rodríguez, és "conscienciar". "Si amb això aconseguim dissuadir els conductors d'una mala praxi, la campanya ja estarà justificada", afegeix Rodríguez. L'any passat, la Policia Local de Solsona va realitzar 952 serveis relacionats amb l'estacionament, una xifra que representa el 58% del total de gestions dutes a terme en matèria de trànsit al llarg del 2018. En total es van interposar un total de 1.212 per mals aparcaments en àrees d'estacionament regulat.

Aquesta, però, no serà l'única acció que durà a terme el consistori solsoní. La intenció és fer campanyes similars, més endavant, centrades en la seguretat viària, la tinença responsable de gossos o el soroll, entre d'altres. Totes elles s'identificaran amb l'eslògan 'Solsona més cívica'.

Anar al contingut