Palau Sant Jordi
El recinte estarà tancat per manteniment (Katonams/Vikimedia)

L'Ajuntament de Barcelona no cedirà el Palau Sant Jordi a Vox el dia 30

El consistori al·lega que s'hi fan obres de manteniment. Vox denuncia motivacions polítiques i convoca una concentració a Barcelona aquell mateix dia

Quim BalaguerActualitzat

Vox no podrà fer l'acte que tenia previst al Palau Sant Jordi de Barcelona el dia 30 d'aquest mes perquè, al recinte de l'anella olímpica de Montjuïc, s'hi estaran fent obres de manteniment.

Aquesta és la justificació que l'Ajuntament de Barcelona ha donat a la formació d'utradreta per no cedir-los el palau d'Arata Isozaki per al seu acte polític de final de mes.

La negativa no ha agradat gens a la formació de Santiago Abascal, que en un comunicat la qualifica d'arbitrària i discriminatòria i l'atribueix a motivacions polítiques.

Segons Vox, des que van començar els contactes amb el consistori, va quedar clara la disponibilitat del Palau Sant Jordi per als dies 29 i 30. La formació assegura que tampoc se'ls va dir res quan van fer la reserva en ferm, ni quan van pagar el 50% de l'import per confirmar-la.

El partit ultra ha enviat un burofax a l'Ajuntament demanant una rectificació i avisa que, si es manté le negativa, reclamaran danys i perjudicis i no descarten emprendre les accions legals que consideri oportunes.

Al comunicat, Vox assegura que, si finalment no se'ls cedeix el palau Sant Jordi, faran una concentració aquell mateix dia a Barcelona en un espai que encara no han precisat.

 

 

 

Petició de Collboni

La decisió de l'Ajuntament de Barcelona ha arribat l'endemà que el president del Grup Municipal del PSC al consistori, Jaume Collboni, demanés a l'alcaldessa, Ada Colau, impedir la celebració de l'acte de Vox al Sant Jordi:

 

"Barcelona és una ciutat oberta, i el discurs d'odi, masclista, homòfob i racista del partit d'Abascal no té cabuda en un equipament municipal".

 

 

El comunicat de queixa que ha fet Vox posa de manifest el seu desconeixement de la política municipal de Barcelona. La nota qualifica Jaume Collboni de segon tinent d'alcalde i els socialistes de socis de govern d'Ada Colau. Collboni va cessar en el càrrec quan Barcelona en Comú i el PSC van trencar el seu pacte de govern a l'Ajuntament al novembre del 2017.

 

 

ARXIVAT A:
VoxAda Colau
Anar al contingut