Aquest cap de setmana s'ha fet l'onzena edició de l'Expoelectric
Aquest cap de setmana s'ha fet l'onzena edició de l'Expoelectric
Barcelona

La venda de cotxes híbrids i elèctrics iguala la dels cotxes de benzina o gasoil

L'Expoelectric, la fira del vehicle elèctric, tanca l'11a edició amb 30.000 assistents

RedaccióActualitzat

Cada vegada són més els conductors i les conductores que aposten per una mobilitat més sostenible. Aquest setembre, a Catalunya, per primera vegada la venda de cotxes totalment elèctrics o híbrids s'ha igualat a la dels cotxes de benzina o gasoil.

A poc a poc els cotxes menys contaminants s'obren camí i ja competeixen cara a cara amb els de combustió. Els híbrids són els que tenen més sortida, tant els que no cal endollar com els que poden carregar les bateries. 

Dels 8.686 cotxes venuts al setembre, 2.862 eren híbrids; dels purament elèctrics se n'han venut 1.406, i dels que funcionen amb gas, 229.

 

 


L'augment de vendes de cotxes ecològics ha fet que fires dedicades a aquest sector de l'automoció tinguin cada cop més públic. 

Aquest cap de setmana s'ha fet l'onzena edició de l'Expoelectric al passeig de Lluís Companys de Barcelona. Una fira que han visitat gairebé 30.000 persones, que han pogut provar cotxes i altres vehicles elèctrics i híbrids. De forma paral·lela s'han organitzat activitats divulgatives i de consciència energètica entre els consumidors.

A l'hora de comprar un cotxe cent per cent elèctric, els consumidors encara tenen molts dubtes. Alguns els han pogut esvair a la fira:

 

ARXIVAT A:
MobilitatEcologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut