La vaga de taxis s'estén arreu del país i afecta una quinzena de poblacions

RedaccióActualitzat

Els taxistes es reuneixen aquest dilluns a Foment en un primer intent de resoldre el conflicte que s'ha anat agreujant. A Barcelona, des de divendres, fan vaga indefinida, una aturada que s'ha anat ampliant a mesura que han anat passant els dies.

Poblacions pròximes, com Sabadell i Terrassa, s'hi van sumar ja dissabte, i aquest diumenge també s'hi han unit taxistes de Girona, Lloret de Mar i Figueres. I al sud, Tarragona, Cambrils o el Vendrell.

En altres llocs, com Granollers, Manresa, Mataró, Igualada, Vilafranca del Penedès i les Terres de l'Ebre, els taxis només han donat servei dins del municipi, però no si havien d'anar a altres llocs, com ara Barcelona o l'aeroport.

 

Notícia relacionada: El perquè de la vaga de taxis

 

A diverses ciutats espanyoles

La vaga de taxis s'estén per nombroses ciutats espanyoles. A Madrid, enmig d'assemblees, continua la vaga indefinida.

A València i Alacant, els taxistes fan vaga, amb les mateixes exigències al ministeri. També a Saragossa

 

 

Els taxistes de Màlaga i la Costa del Sol s'hi han sumat, amb un servei del 50% , tot i que a l'aeroport funcionen amb normalitat. A Sevilla, sense convocar la vaga oficialment, costa trobar taxi.

A Bilbao, els taxistes es plantegen fer vaga demà i dimarts, i la crida s'estén al conjunt del País Basc. A les Balears, la convocatòria és per dimarts al matí.

ARXIVAT A:
Mobilitat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut