Feia mesos que no es veia aquesta imatge a les portes de la Sagrada Família
Feia mesos que no es veia aquesta imatge a les portes de la Sagrada Família
Barcelona

La Sagrada Família reobre després de set mesos tancada al públic

El temple va tancar a finals d'octubre, coincidint amb l'empitjorament de les dades de la pandèmia

RedaccióActualitzat

La Sagrada Família recupera imatges que feia temps que no es veien: cues per accedir al temple. Feia set mesos que estava tancada al públic, però aquest 29 de maig ha reobert.

A les nou del matí, hora en què ha obert portes, ja hi havia cues per accedir a l'interior de l'obra mestra de Gaudí. Entre els visitant hi havia força turistes europeus, especialment portuguesos i francesos, i fins i tot algun americà i japonès. Les entrades s'han de comprar per internet.

Aquest primer dia, 1.900 persones han reservat una visita. Cada dia es posen 4.500 passis que a la venda, malgrat que el Procicat en permet fins a 6.000.

Malgrat que el temple recuperi velles sensacions, encara queden lluny les imatges prepandèmia. Abans de la Covid, fins a 12.000 persones podien arribar a passar per la Sagrada Família en un dia normal.

 

 


Visites només en cap de setmana

Les visites tornen, però només els matins dels caps de setmana, entre les 9 i les 15 h.

La Junta Constructora adverteix que les visites estan "subjectes a possibles alteracions" per l'evolució de la situació sanitària i els canvis en les mesures de la Generalitat.

El temple va tancar fa més de mig any, a finals d'octubre, davant l'empitjorament de les dades pandèmiques.

Les visites que es van haver d'anul·lar de l'homenatge a la ciutadania de Barcelona, sota el paraigua de l'"Hora Barcelona", es faran a la tardor.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut