La revista 'Restaurant' reconeix Albert Adrià com a millor xef pastisser del món

Londres (ACN).- La revista 'Restaurant' ha reconegut Albert Adrià com a millor xef pastisser del món. El germà de Ferran Adrià pren d'aquesta manera el relleu a Jordi Roca, que va aconseguir el títol l'any passat en la primera edició en què s'atorgava. D'aquesta manera Adrià ha estat doblement reconegut aquest dilluns a la nit en la cerimònia que es fa a Londres, ja que el restaurant que gestiona juntament al seu germà i als germans Iglesias, el Tickets, ha entrat per primera vegada a la llista dels 50 millors del món. En concret ha entrat a la posició 42, empatant amb el restaurant xilè Boragó que també hi apareix per primer cop.
La revista 'Restaurant' reconeix Albert Adrià com a millor xef pastisser del món

La revista 'Restaurant' reconeix Albert Adrià com a millor xef pastisser del món

Londres (ACN).- La revista 'Restaurant' ha reconegut Albert Adrià com a millor xef pastisser del món. El germà de Ferran Adrià pren d'aquesta manera el relleu a Jordi Roca, que va aconseguir el títol l'any passat en la primera edició en què s'atorgava. D'aquesta manera Adrià ha estat doblement reconegut aquest dilluns a la nit en la cerimònia que es fa a Londres, ja que el restaurant que gestiona juntament al seu germà i als germans Iglesias, el Tickets, ha entrat per primera vegada a la llista dels 50 millors del món. En concret ha entrat a la posició 42, empatant amb el restaurant xilè Boragó que també hi apareix per primer cop.