Barcelona

La queixa del lector: les tarifes del metro

Vols denunciar algun fet del teu entorn? Formes part d'alguna plataforma ciutadana i t'agradaria que es fes ressò de les teves campanyes? Aquest és el teu espai, envia'ns les teves queixes a elmeu3cat24@tv3.cat i ens posarem en contacte amb tu.

Actualitzat
Amb l'arribada del 2010, i com ja ve sent tradicional, han tornat a apujar les tarifes del metro. Anys anteriors els usuaris es limitaven a remugar tímidament davant la màquina expenedora i a rascar-se una mica més la butxaca amb resignació, però aquest any sembla que molts barcelonins han arribat al límit de la seva paciència i no estan disposats a patir un any més en silenci.

Sota el lema "Bitllet senzill: 1,40 € | T-10: 7,85 € = quina vergonya, tothom a colar-se!", s'ha creat un grup al Facebook en contra de la pujada de preus del transport públic de Barcelona.

L'éxit d'aquesta iniciativa és innegable, ja que a poc més d'una setmana de la seva creació el grup compta amb més de 45.000 seguidors. Un bon grapat de barcelonins disposats a infringir les normes!

Lluny de limitar-se a protestar a la xarxa, els creadors del grup, han convocat una manifestació pel proper dia 30 de gener a les 18h a Plaça Universitat, a la qual ja han confirmat la seva assistència més de 1.200 persones.

Al seu grup de Facebook, els promotors de la iniciativa expressen la seva indignació: "És una vergonya que tots els bitllets de metro, però en concret el bitllet senzill i la T-10, pugin de preu. Aquest 2010 costa 7,85 €. Puja 15 cèntims i el bitllet senzill 5 cèntims, d'1,35 € a 1,40 €! Proposo que ens colem tots al metro com a protesta! Al final serà més barat anar en taxi o en moto/cotxe".

Què en penses, d'aquesta iniciativa?

Tens alguna denúncia semblant i vols que se'n faci ressò? Registra't a El meu 3cat24 i publica-la tu mateix o bé escriu-nos a elmeu3cat24@tv3.cat.

Aquí pots seguir altres denúncies que hem rebut:

· Pineda de Gavà Mar
· Pedrada al Poble-sec
· L'olor estranya de l'aigua

Anar al contingut