Barcelona

La pressió mediàtica obliga a fer els controls policials a casa de l'agressor de la noia equatoriana

La pressió mediàtica ha obligat a capgirar els controls policials de l'agressor de Ferrocarrils. Així, en comptes d'haver d'anar ell a la comissaria de la Policia Local de Santa Coloma de Cervelló, seran els agents els que aniran fins a casa seva dos cops al dia per comprovar que hi és. La decisió, que no té precedents en casos similars, s'ha pres per l'allau de periodistes concentrats aquest divendres davant la seu de la policia local de Santa Coloma de Cervelló.

Actualitzat
El jutjat d'instrucció número 2 de Sant Boi de Llobregat ha decidit modificar la mesura cautelar després de rebre una trucada del cap de la Policia Local, advertint que no podia garantir la seguretat a les dependències i accessos per la presència "d'un ingent nombre d'informadors". El cap policial ha assegurat que no tenia prou efectius per controlar la situació.

A partir d'ara, els agents aniran al domicili de l'imputat cada dia entre les 10 i les 11 del matí i entre les 6 i les 7 de la tarda, per comprovar que continua a Santa Coloma de Cervelló.

En la primera compareixença després de l'ordre de llibertat, Sergi Xavier Martín ha fugit corrents del setge de la premsa i s'ha refugiat en un bar.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut