Paisatge blanc a la Vall de Núria. (Foto: El meu temps / Pau Garcia Rius)
La Vall de Núria s'ha despertat un altra cop blanca. (Foto: El meu temps / Pau Garcia Rius)
Barcelona

La neu torna a aparèixer al Pirineu per sobre dels 1.200 metres i deixa en alguns casos gruixos de fins a 30 centímetres

La neu torna a aparèixer al Prepirineu i Pirineu de Girona per sobre dels 1.200 metres i deixa, en alguns casos, gruixos de fins a 30 centímetres. Les nevades no han provocat problemes.

RedaccióActualitzat
Falta tot just un mes per a l'arribada de l'estiu, però ningú no ho diria veient el paisatge del Pirineu, que s'ha tornat a despertar cobert de neu. Una nova nevada per sobre dels 1.200 metres, sobretot al Prepirineu i Pirineu de Girona, ha deixat en alguns casos gruixos de fins a 30 centímetres.

Llocs com Núria, on la neu ja havia marxat, tornen a lluir una imatge plenament hivernal. A la Molina, l'estació està tancada des de mitjans d'abril, però les pistes d'esquí presentaven un aspecte excel·lent, amb la neu que arribava a tocar de les taquilles.

Les nevades no han provocat problemes, tot i que en algun moment han fet falta cadenes per circular per la collada de Toses.

Està previst que aquestes temperatures, més baixes que les habituals a l'època, es mantinguin almenys un parell de dies més.
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut