Marion Maréchal-Le Pen, amb la seva tieta Marine, el novembre de 2015 (EFE)
Marion Maréchal-Le Pen, amb la seva tieta Marine, el novembre de 2015 (EFE)
París

La neboda de Marine Le Pen deixa la política temporalment

L'hereva política del clan Le Pen ha dit que vol "canviar de vida" i endinsar-se en el món de l'empresa privada

Actualitzat

La diputada Marion Maréchal-Le Pen, neboda de la líder del Front Nacional i candidata derrotada en les presidencials franceses, Marine Le Pen, ha anunciat aquest dimarts que abandona de manera temporal la vida política. "No renuncio definitivament al combat polític. No podria quedar-me indiferent davant del patiment dels meus compatriotes", ha dit al diari "Dauphiné Libéré", sense especificar quant temps es mantindrà apartada de la política.

Maréchal-Le Pen, que el 2012 es va convertir en la diputada més jove del país, també deixa el seu càrrec de consellera regional a la regió de Provença-Alps Costa Blava. L'hereva política del clan Le Pen ha dit que vol "canviar de vida" i endinsar-se en el món de l'empresa privada:

"Crec que l'època dels polítics desconnectats de la realitat amb decennis de mandats a l'esquena és obsoleta, cal demostrar als francesos que hi ha també càrrecs lliures i desinteressats que rebutgen aferrar-se costi el que costi al seu estatus."

La neboda de Marine Le Pen i neta de Jean-Marie Le Pen representava l'ala més conservadora i catòlica del Front Nacional i està més a prop de les idees del seu avi que no pas de les de la seva tieta.

Anar al contingut