Mary Beard és una de les pensadores més influents del món (EFE)
Mary Beard és una de les pensadores més influents del món (EFE)
Oviedo

La historiadora britànica Mary Beard, Premi Princesa d'Astúries de ciències socials

És catedràtica de Clàssiques en el Newhham College de la Universitat de Cambridge i ha fet diverses sèries per a la BBC sobre el món clàssic

RedaccióActualitzat

La historiadora britànica Mary Beard ha estat guardonada amb el Premi Princesa d'Astúries de ciències socials d'aquest any. Mary Beard és catedràtica de Clàssiques en el Newhham College de la Universitat de Cambridge i responsable de diverses sèries per a la BBC sobre el món clàssic. És autora de llibres com "Pompeia, història i llegenda d'una ciutat" i d'un blog anomenat "A don's life", que es publica també al setmanari literari de "The Times". La revista "Prospect Magazine" va considerar Beard el 2014 com una de les pensadores més influents del món.

L'any passat aquest guardó se'l va emportar l'economista francesa Esther Duflo. Aquesta vegada hi optaven 37 candidatures. Està dotat amb la reproducció d'una escultura de Joan Miró, 50.000 euros en metàl·lic, un diploma i una insígnia. És la tercera distinció internacional que es fa pública de les vuit que inclou el Premi Princesa d'Astúries, que compleix ja les 36 edicions.

Anar al contingut