Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La Marató 2015

La Fundació La Marató de TV3 convoca els investigadors en diabetis i obesitat

A partir d'avui i fins al 21 de març, els grups de recerca en diabetis i obesitat poden presentar projectes d'investigació biomèdica d'excel·lència a la convocatòria d'ajudes de la Fundació La Marató de TV3. Els treballs que resultin seleccionats es finançaran amb els fons recaptats a La Marató 2015 que, provisionalment, se situen en 7 M €. La xifra s'incrementarà fins al 31 de març, quan es tanqui definitivament aquesta edició del programa. 

Actualitzat

La Fundació La Marató de TV3 obre una convocatòria d'ajudes adreçada a treballs de recerca d'excel·lència, enfocats a avançar en el coneixement de les causes, el diagnòstic, el tractament i la curació de la diabetis i l'obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents a Catalunya. Els projectes es podran desenvolupar en un únic centre de recerca o bé de forma coordinada entre equips de diferents institucions científiques. 

Quan es tanqui el període de recepció de projectes s'iniciarà un procés d'avaluació de provada transparència i rigor que duran a terme científics d'àmbit internacional, experts en diabetis i obesitat. La revisió dels treballs candidats, coordinada per l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS), determinarà quins seran finançats amb els fons de La Marató 2015, atenent a la seva excel·lència científica. 

El Patronat de la Fundació farà públics els resultats del concurs d'ajudes al mes d'octubre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut