Bombos del sorteig de la loteria de Nadal
El sorteig de Nadal repartirà més de dos milions i mig d'euros en premis
Barcelona

Justícia alerta d'una venda fraudulenta de loteria de Nadal a nom seu

Segons ha informat el Departament de Justícia, les butlletes fraudulentes són participacions de 4,5 euros corresponents al número de loteria 91259, venut en una administració de Vic (Osona), i inclouen un donatiu de 50 cèntims.

RedaccióActualitzat
Les participacions fraudulentes porten imprès un segell falsificat de "Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia, Direcció General d'Entitats Jurídiques i de Dret", encara que el nom correcte d'aquesta última institució és "Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques".

Les participacions falses han arribat a mans de responsables del Departament de Justícia, que ha presentat una denúncia per l'emissió fraudulenta de loteria a nom seu i, paral·lelament, ha difós públicament el cas a través d'un comunicat per prevenir-ne les persones que les hagin adquirit o podrien fer-ho.

El número 91259 va ser venut, segons fonts pròximes al cas, a l'administració de loteria de Vic "Cau del Drac", que en el sorteig extraordinari de Nadal de l'any 2005 va repartir més de 500 milions d'euros amb la "grossa".
Anar al contingut