Barcelona

Junts pel Sí assegura que les converses amb la CUP són fluides i reclama silenci

Raül Romeva assistirà a la conferència d'aquesta tarda de la CUP

RedaccióActualitzat

Deu dies després de les eleccions, Junts pel Sí -que és la candidatura guanyadora- ha fet la segona reunió del grup parlamentari. Però de moment, poques decisions ha pogut prendre, perquè estan a l'espera del que passi els pròxims dies o setmanes amb la negociació amb la CUP, una negociació que volen portar amb molta discreció, tal com ha deixat clar el president en funcions, Artur Mas:

"Mut. Saps què vol dir 'mut'? Muts i a la gàbia, muts i a la gàbia."

Tot i que Mas no ha volgut explicat res, sí que ho ha fet el cap de llista, Raül Romeva; ha dit que les converses amb la CUP "avancen" al "ritme adequat" donada la importància de l'acord que es negocia, i ha confirmat que assistirà aquesta tarda a la conferència que pronunciaran els diputats del grup de l'esquerra antisistema. Ha estat en una conversa informal amb periodistes després d'acabar la reunió del grup parlamentari.

Segons el cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, hi ha una negociació "en bloc" amb la CUP i no ha concretat les matèries que ja han estat abordades i les que poden aparèixer com més problemàtiques. No s'ha pronunciat, tampoc, sobre el temps que podrien necessitar els dos grups per tancar un acord, ni si podrien caldre més de dues votacions d'investidura del candidat a la presidència de la Generalitat de Junts pel Sí, que és Artur Mas.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut