Sis dels set diputats de la CUP per Barcelona, l'endemà de les eleccions (ACN)
Sis dels set diputats de la CUP per Barcelona l'endemà de les eleccions (ACN)
Barcelona

Una regidora de la CUP insisteix que no investiran Mas unes hores abans de la conferència

Maria Rovira, regidora de la formació a Barcelona, ha revelat que la conferència política que la CUP farà aquest dijous no suposarà cap gir en aquesta qüestió i servirà per explicar "l'estat" de les negociacions després del 27-S

RedaccióActualitzat

Després d'uns dies de silenci, la Candidatura d'Unitat Popular exposarà aquest vespre (19.00) la seva posició davant dels "reptes" que ha d'encarar Catalunya després de les eleccions al Parlament.

En una conferència política al Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, set dels deu diputats electes de la formació anticapitalista explicaran l'opinió del partit sobre aspectes com la ruptura amb l'Estat, la pobresa, la investidura del president de la Generalitat o la formació del nou govern.

Però, unes hores abans d'aquesta conferència, la regidora de la CUP a Barcelona, Maria Rovira, ha assegurat aquest dijous a la tarda que el seu partit es mantindrà ferm en la decisió de no donar suport a la investidura d'Artur Mas: "Tenim molt clar que no investirem Mas".

En declaracions a Onda Cero, ha revelat que la conferència política que la CUP farà aquest dijous no suposarà cap gir en aquesta qüestió i servirà per explicar "l'estat" de les negociacions després del 27-S.

"La CUP es manté ferma en tot el que havia anat dient i decidint. Som coherents en el que hem anat explicant durant la campanya electoral", ha conclòs Rovira.

Anar al contingut