Juntin Bieber, a la Gorja d'Islàndia
Reykjavík

Islàndia tanca una gorja per culpa dels fans que volen imitar Justin Bieber

La gorja ha patit una massificació per part dels fans de Justin Bieber des del 2015 quan van veure un videoclip del cantant a la zona

RedaccióActualitzat

Islàndia s'ha vist obligada a tancar l'accés a una gorja per la massificació que hi han provocat els fans de Justin Bieber.

El cantant canadenc va gravar el vídeo de la cançó "I'll show you" en un barranc i unes llacunes glacials del sud d'Islàndia. Hi apareix caminant a la cresta de l'abisme, o corrent camp a través, o banyant-se en una llacuna glacial molt coneguda. El vídeo musical del tema es va llançar el 2 de novembre del 2015:

 

 

El vídeo ha provocat que els seus fans vulguin visitar la zona i el vulguin imitar fent-se fotos en llocs prohibits per la perillositat que comporten.

Fins i tot, la guàrdia forestal que vigila l'accés a la gorja explica que ha rebut ofertes de suborn de tota mena per deixar passar turistes d'arreu del món que hi arriben atrets pel vídeo de Justin Bieber.

Aquest és només un exemple del repte que viu Islàndia, que ha de protegir un paisatge molt fràgil. Els turistes que arriben al país augmenten un 20% cada any. Només l'any passat, l'illa, on només hi viuen sis-centes mil persones, va rebre la visita de dos milions i mig de turistes.

 

Anar al contingut