Carretera GIP-5237 a Cabanellas, on van trobar el cadàver (Google Street View)

Investiguen la mort violenta d'un home trobat en una carretera a Cabanelles

L'examen preliminar a l'autòpsia determina que va rebre una pallissa i diverses ganivetades al coll

L'home va ser trobat mort aquest diumenge al voral d'una carretera a Cabanelles, a Alt Empordà. Segons l'examen preliminar a l'autòpsia que se li practicarà per esbrinar les causes de la defunció, va rebre una pallissa abans de morir.

Segons fonts de la recerca, es tractaria d'una mort violenta, ja que el cadàver, que no ha estat identificat encara, presenta també diverses ferides en el coll i un trencament en el cúbit del braç esquerre.

La causa de la mort, però, encara no s'ha pogut determinar a l'espera de l'ampliació de l'autòpsia.

Ara, els Mossos d'Esquadra treballen per identificar aquesta persona, que anava indocumentada. Se sap que era un home que podria ser d'origen nord-africà, d'entre 30 i 40 anys, que vestia una granota negra de treball. No hi havia cap denúncia de desaparició.

Un ciclista va localitzar el cadàver cap a les 11.40 hores al voral de la carretera GIP-5237, que porta al Santuari de la Mare de Déu del Mont.

Els investigadors han interrogat de moment treballadors i empleats de les granges properes al lloc, mentre el Jutjat d'Instrucció número 7 de Figueres s'ha fet càrrec de les diligències i ha decretat el secret de sumari.

La investigació se centra a identificar la víctima per poder reconstruir les seves darreres hores de vida i intentar esbrinar què va passar. Els investigadors analitzaran les càmeres de videovigilància que hi pugui haver -sobretot a enllaços de carretera propers- per intentar localitzar l'autor de la seva mort.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut