Els regidors d'Ensenyament, Patrícia Illa, i Qualitat Urbana, Jordi Pont, durant la presentació de les obres d'aquest estiu a Igualada. 30…
Els regidors d'Ensenyament, Patrícia Illa, i Qualitat Urbana, Jordi Pont, durant la presentació de les obres d'aquest estiu a Igualada. 30 de maig de 2018. (horitzontal)

Igualada destinarà aquest estiu mig milió d'euros per asfaltar una quarantena de carrers de la ciutat

ACN Igualada.-L'Ajuntament d'Igualada invertirà aquest estiu un total de 500.000 euros per dur a terme 38 treballs d'asfaltatge a carrers, places i rotondes de la ciutat. Així ho ha anunciat aquest dimecres el regidor de Qualitat Urbana, Jordi Pont, que ha detallat que la superfície total on s'actuarà serà de gairebé 40.000 metres quadrats de ferm. Està previst que els treballs es duguin a terme durant el mes de juliol i es faran per la majoria de districtes de la ciutat. Pont ha avançat que pel 2019 ja hi ha "lligat" un import similar per continuar amb les accions d'asfaltatge. D'altra banda, aquest estiu també es continuarà amb el Pla de millora de les escoles públiques municipals engegat el 2015 i s'invertiran 110.000 euros en actuacions de millora als centres. En quatre anys s'han destinat 440.000 euros a la millora de les escoles públiques.

La regidora de Qualitat Urbana de l'Ajuntament d'Igualada també té previst instal·lar properament noves càmeres de control d'accés a diferents carrers de la ciutat. Es tracta de dues càmeres que es posaran en dos carrers de pas exclusiu per a veïns i serveis. Pel que fa al Pla de millora de les escoles municipals iniciat el 2015, la regidora d'Ensenyament, Patricia Illa, ha detallat que la iniciativa vetlla per la posada al dia dels centres, més enllà del seu manteniment ordinari. En concert, aquest estiu es duran a terme actuacions a sis centres educatius de titularitat municipal, entre els quals hi ha la Llar d'Infants la Lluna, el CEIP Gabriel Castellà, el CEIP Ramon Castelltort, el CEIP Emili Vallès, el CEIP Garcia Fossas i el CEIP Dolors Martí. Entre les actuacions hi ha la renovació de ferm, la substitució d'envidraments, la substitució d'una bomba de calor o la renovació de fusteria.

Anar al contingut