Graven un passatger d'un taxi colpejant el conductor i destrossant-li els vidres

Els taxistes fa setmanes que denuncien agressions i reclamen mesures de seguretat com les càmeres a l'interior dels vehicles

RedaccióActualitzat

Taxistes de Barcelona han denunciat l'agressió d'un dels treballadors per part d'un passatger. En un vídeo que han difós de l'interior del vehicle es pot veure com l'home dona cops de puny a la cara al conductor, baixa del cotxe i s'hi continua enfrontant. Finalment, d'un cop li trenca el vidre del darrere.

Ha passat cap a la una de la matinada de diumenge a l'Hospitalet de Llobregat. Tres persones han pujat al taxi després d'haver-lo aturat. Una d'aquestes persones portava una copa de grans dimensions, el taxista l'ha informat que havia de baixar del vehicle i l'home ha reaccionat violentament.

L'home ha sortit del vehicle amb una defensa extensible i li ha trencat el parabrisa i el vidre del darrere. També ha atacat la part frontal del vehicle:

 

El taxista ha patit contusions a la cara i al tronc.

Les imatges estan captades en una càmera de seguretat a l'interior del vehicle. Un dispositiu que, en principi, no està permès per l'Institut Metropolità del Taxi (IMET), però que el gremi fa temps que reclama com a resposta a l'augment d'agressions.

El 29 de desembre, el sector es va manifestar a Barcelona per reclamar més seguretat.

ARXIVAT A:
TaxisTransport públicSeguretat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut