Granollers aprova una moció en suport als professors de l'IES El Palau de Sant Andreu de la Barca amb els vots a favor del PSC

Actualitzat

ACN Granollers.-El ple de l'Ajuntament de Granollers (Vallès Oriental) ha aprovat una moció en suport al professorat de l'IES El Palau de Sant Andreu de la Barca, així com altres docents o centres que pugui trobar-se en una situació similar. El text, que també demana "l'immediat arxiu del procediment judicial obert contra els professors d'aquest centre i d'altres iniciats amb la mateixa motivació contra professionals de l'escola pública catalana", ha comptat amb el suport del PSC de l'alcalde Josep Mayoral, el PDeCAT, ERC i la Crida- CUP. Hi ha votat en contra C's i el PP. Així mateix, la moció exigeix que s'aturi la "campanya de criminalització" contra el model educatiu català i que les institucions educatives i polítiques facin públic l'informe de la inspecció educativa que exonerava el professorat d'El Palau.

La moció, que va presentar el grup de la Crida-CUP, es va aprovar en el ple corresponent al mes de maig que va celebrar-se aquest dimarts a la capital del Vallès Orienal. El text també manifesta "l'absolut compromís amb la convivència i la pau entre totes les persones que viuen a Catalunya, així com també amb la resta de pobles de l'Estat espanyol, Europa i el món".

Anar al contingut