Barça

Gerardo "Tata" Martino: "El Barça té un estil definit i som nosaltres els que ens hi hem d'adaptar"

El nou entrenador del Barça, Gerardo "Tata" Martino, va fer ahir les primeres declaracions des de la confirmació de la seva arribada al club blaugrana. Des de la seu del Newell's, el seu últim equip, el tècnic de Rosario va afirmar que afronta il·lusionat el repte més important de la seva carrera. L'argentí sap que Messi i el seu pare han ajudat en la seva contractació i va reafirmar la intenció d'adaptar-se a l'estil del Barça. El Tata serà presentat divendres al matí. Encara queden alguns serrells per definir, com el nombre d'ajudants que l'acompanyaran en la seva nova aventura com a entrenador.

Actualitzat
El nou entrenador del Barça, Gerardo "Tata" Martino, va fer ahir a la tarda les primeres declaracions des de la confirmació de la seva arribada al club blaugrana. Des de la seu del Newell's, el seu últim equip, el tècnic de Rosario va afirmar que afronta il·lusionat el repte més important de la seva carrera: "Estic molt agraït al Barça per haver-se fixat en mi. És un desafiament molt transcendental". I va afegir que "Entrenar el Barça significa entrenar el millor jugador del món".

L'argentí sap que Leo Messi i el seu pare han ajudat en la seva contractació: "No sé fins a quin punt Messi i el seu pare han influït en el meu fitxatge, però segur que hi han ajudat. La proporció de la influència la desconec". Martino va reafirmar la seva intenció d'adaptar-se a l'estil del Barça: "Coneixem la història del Barça i sabem que sempre respecta una forma. Hem de veure què podem aportar a una plantilla molt bona". I va afegir: "El nostre grup tècnic és el que s'ha d'adaptar al Barça, una institució futbolística treballada des de fa molts anys".

El nou tècnic del Barça també va parlar sobre Leo Messi, de qui va dir que  "és el millor del món. Segur que amb el dia a dia podrem garantir que continuï sent aquest jugador tan extraordinari". Per afegir: "Trobarem la fórmula per donar suport a Messi perquè continuï sent tan extraordinari"

El Tata serà presentat divendres al matí, encara no ha firmat el contracte, però té l'acord verbal amb l'entitat. I ha dit que encara queden alguns serrells per definir, com el nombre d'ajudants que l'acompanyaran en la seva nova aventura com a entrenador.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut