Barcelona

Francesc Mauri al xat del temps: "La variabilitat la propera setmana serà gran"

El meteoròleg de TV3 ha conversat amb els lectors del 3cat24 i ha respost, a través del xat "El temps en directe", les previsions meteorològiques consultades, la majoria sobre el temps que farà durant la Setmana Santa.

Actualitzat
El xat "El temps en directe" amb Francesc Mauri s'ha centrat avui en les inquietuds que tenen els lectors pel temps que farà aquesta Setmana Santa. Tot i que encara queden dies, el meteoròleg ha dit que el temps podria empitjorar. Segons Mauri: "El cap de setmana sol i núvols i, potser, fins dimarts. A partir de dimecres pluja. Insisteixo però que hi ha dues opcions segons els mapes. Una, que la pluja ens afecti a Catalunya i, una altra, que quedi la frontera al País Valencià".

Durant ben bé una hora Francesc Mauri ha conversat amb els participants al xat. En total, han entrat al xat 59 lectors, que han enviat 54 comentaris.

Durant el xat, també ha comentat algunes imatges que ens han enviat els usuaris d'El meu 3cat24. Per exemple, la de l'Albert Carrillo des de Riudaura, que ens mostra la pedregada que va caure fa pocs dies.

Els participants han agraït les respostes del meteoròleg de TV3. La darrera pregunta ha estat la de la Míriam que li ha demanat una previsió pel dia del seu casament, el dia de Sant Jordi a Cabrils. En Francesc Mauri ha respost: "La primavera és variable i canviant i pots tenir dies de sol i calor, però també de pluja i fresca. Hi ha un pronòstic clar, la nit serà càlida".

Francesc Mauri s'ha acomiadat dels participants desitjant-los un bon cap de setmana, la setmana que ve, provablement el dimecres, tornarà a ser aquí amb tots nosaltres. Us mantindrem informats.

Per llegir tota la conversa podeu clicar el Replay.


Anar al contingut