Josep Maria Flotats al programa "El divan" de Catalunya Ràdio.
Flotats ha fet les paus aquesta setmana amb la Generalitat.
Barcelona

Flotats treballa amb el nou director artístic del TNC per encabir una obra seva a la programació que ve

L'actor i director de teatre confirma que està treballant amb Xavier Albertí per encabir una obra interpretada o dirigida per ell en la programació de la temporada que ve.

RedaccióActualitzat
Josep Maria Flotats tornarà la temporada que ve al Teatre Nacional de Catalunya. L'actor i director teatral assegura en una entrevista al programa "El divan" de Catalunya Ràdio que ja està treballant amb el nou director artístic del TNC, Xavier Albertí, perquè hi hagi una obra seva a la programació 2013-14.

Per ara no es pot concretar encara ni quan ni amb què. Flotats ha explicat que "Albertí ja tenia la programació molt estructurada, per no dir tancada" i ara estan estudiant com encabir-hi la seva col·laboració.
 
Segons ha explicat, serà un projecte o bé dirigit o bé interpretat per ell, però no les dues coses alhora, i serà una obra de gran relleu. Ha citat, com a exemples, "Ricard III" i "Escola de dones".

L'anunci d'aquest retorn arriba quatre dies després de fer les paus amb la Generalitat. Flotats diu que torna al Nacional amb il·lusió després d'uns quants anys de no voler ni trepitjar-lo.
Anar al contingut