Barcelona

Ets usuari del Twitter? Volem seguir-te!

Tu també "twitteges"? Des de fa temps Elmeu3cat24 té la seva pàgina a Twitter, on pots veure tot allò que destaquem cada dia, però, i tu?

Actualitzat
Twitter és una de les xarxes socials més vives i interessants d'internet, cada dia són més els internautes que s'uneixen a aquest espai de microblogs, i estem segurs que molts dels nostres usuaris el fan servir.

A Elmeu3cat24 volem seguir-te! Digue'ns quina és la teva pàgina a Twitter i ens en farem seguidors! Envia'ns-la al nostre correu: Elmeu3cat24@tv3.cat

Què estan "twittetgan" els nostres seguidors?

@davidguerrero ens ha fet arribar a través d'un retweet informació sobre Spotibot, una nova aplicació per a l'Spotify que et suggereix llistes de reproducció a partir dels teus artistes o temes favorits. Una forma genial d'explotar millor les possibilitats d'aquest programa! Gràcies!

Aquests són els noms dels nostres altres "Followers" que hem destacat: @dgperis, @mjsolam, @tonisellas, @alfredcausi, @cececebe, @victorpuig, @trinamilan, @joanpla, @mestralpl, @ximoberna, @joseantoniogall, @rbarlam, @citilab, @NewsNeus, @batega, @DonAire, @Educacio_cat@btvnoticies. Tu pots ser el pròxim!

Vols veure la nostra pàgina? Clica aquí. Entre tots fem xarxa!

Anar al contingut