Bàsquet

Espanya i l'Argentina es juguen avui una de les places per a la final del Mundial de bàsquet

La selecció espanyola té avui una cita amb la història. Espanya i l'Argentina s'enfronten a partir de dos quarts d'una del migdia, en una de les semifinals del Mundial del Japó. Tots dos equips, els que més bona imatge han donat en aquest campionat, es coneixen a la perfecció.

Actualitzat

Pel que fa a palmarès, l'Argentina parteix com a favorita, ja que és l'actual campiona olímpica i subcampiona del món, però abans del Mundial totes dues seleccions van disputar dos partits amistosos, amb victòries per als espanyols en totes dues ocasions. Però els números serviran de ben poc avui al Saitama Super Arena. Tots dos equips sortiran per totes en aquest partit, un duel que els dos entrenadors han preparat a consciència.

El seleccionador argentí, Sergio Hernández, no se n'amaga, d'explicar que té una estratègia per imposar-se a Espanya, que no és altra que fer "un joc molt científic, molt controlat, de molta paciència, i que sempre prengui les decisions ofensives correctes". Amb aquesta tàctica, Hernández assegura que podran sentir-se còmodes i jugar un partit de 75 punts, que és el que els interessa.

El tècnic espanyol, en canvi, s'ha limitat a assegurar que l'Argentina té talent, però que Espanya encara en té més. "Pepu" Hernández creu que al seu equip li interessa mantenir un ritme ràpid de joc, i que tot i que en algun moment es posin per darrere en el marcador, els seus homes no han de variar el seu estil de joc, ja que "és el que funciona".

Anar al contingut