Barcelona

Els socis de govern veuen precipitada la proposta de nou calendari escolar de Maragall

Els socis de govern veuen precipitada la mesura anunciada pel conseller d'Educació, Ernest Maragall, d'avançar l'inici de curs a la primera setmana de setembre. Tant ERC com Iniciativa han mostrat les seves reserves a la proposta pel nou calendari escolar a Catalunya, mentre que CiU l'ha valorada positivament i només ha demanat prou recursos per a les famílies de cara al febrer.

Actualitzat
La diputada Irene Rigau ha explicat que CiU està "a favor d'iniciar més d'hora el curs", però que "aquest inici ha de venir acompanyat ja amb claredat de què es farà al mes de febrer perquè les famílies no substitueixin el problema de la primera setmana de setembre per un problema en una setmana al mes de febrer". Així ho ha explicat Irene Rigau després de conèixer la proposta que ha fet saber aquest dimecres el conseller d'Educació, Ernest Maragall.

En canvi, el diputat del Partit Popular de Catalunya Rafel López creu que els canvis s'haurien d'haver consultat abans: "Ens sembla que el conseller està buscant l'enfrontament social. No ho ha consultat a ningú, ni al Parlament, ni al professorat, ni a les famílies. Amb la qual cosa veiem bastant irresponsable que es facin anuncis d'aquest tipus sense consultar-ho abans i sobretot amb un contingut que el que s'havia de fer és debatre-ho dins d'un projecte de llei."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut