Mataró / Karma Peiró

Els Premis Blocs Catalunya 2010 premien el blog "La primera esmena"

El blog del periodista Antoni Bassas ha estat premiat en la categoria de Política per les reflexions d'actualitat sobre la realitat als Estats Units. El blog li ha permès analitzar els fets amb més profunditat, sense limitacions de temps i amb una implicació personal amb els lectors del 3cat24.

Actualitzat
El TecnoCampus Mataró-Maresme acull enguany la cerimònia d'entrega dels Premis Blocs Catalunya 2010, que s'està celebrant en aquests moments.

En la categoria de Política ha rebut el premi el blog d'Antoni Bassas, des del qual reflexiona sobre els principals esdeveniments d'actualitat als Estats Units. La seva visió, des de l'altra banda de l'Atlàntic, va més enllà de les aparicions i reportatges a televisió. El blog li permet analitzar els fets amb més profunditat, sense limitacions de temps i amb una implicació personal que rep resposta dels lectors del 3cat24, web on s'allotja el blog.

El guardó l'ha recollit el cap d'Internacional de TV3, Toni Cruanyes. Des de Washington, Antoni Bassas ha agraït que se li hagi reconegut la seva tasca a internet i ha comentat que no s'imaginava que els seus posts fossin tan seguits a internet. "Haig d'admetre que al principi era una mica reticent a escriure. Però a poc a poc em vaig adonar que seria una bona eina per explicar més del que em permetia l'espai del 'Telenotícies'. Al blog hi he trobat el complement ideal per a molts temes que quedaven al tinter. I és molt especial pel 'feedback' amb els lectors del 3cat24".

En el seu blog, "La primera esmena" també es pot llegir des d'ara una nota sobre el que ha significat per a ell aquest premi.

En aquesta tercera edició s'han presentat un total de 600 blogs a concurs, alguns dels quals han obtingut milers de vots dels internautes. D'aquestes votacions inicials en van sortir els 10 blocs finalistes de cada categoria.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut