Barcelona

Els Mossos van punxar els telèfons dels principals implicats en el "cas Millet"

El jutge va atendre la petició del fiscal del "cas Millet" i va ordenar punxar els telèfons dels altres quatre directius contra els quals hi ha una querella. Les escoltes es van fer entre el 22 i el 30 de juliol, coincidint amb l'escorcoll al Palau. Però els Mossos ho han escoltat tot i no hi han trobat cap informació rellevant. La querella presentada pel fiscal parla de desviació de diners i falsificació de documents. Però la consellera d'Interior, Montserrat Tura, ha fet un pas més i ha dit que hi veu un cas de "delinqüència organitzada".

Actualitzat
D'altra banda, ahir al vespre es va estrenar el cicle de concerts Palau 100, una cita a la qual va anar el president de la Generalitat, José Montilla, entre altres càrrecs institucionals que van voler mostrar el seu suport al Palau. La nova presidenta del Palau de la Música, Mariona Carulla, va prometre una gestió de transparència, rigor i compromís cultural. En el seu discurs d'inauguració de la temporada musical, Mariona Carulla ha agraït també el suport d'institucions i patrocinadors des que va esclatar el "cas Millet".

Al matí els responsables del Palau van haver de prendre decisions sobre la gestió de l'entitat. Ahir van suspendre el tresorer de l'Orfeó Català, Pau Duran, perquè apareix a la querella del fiscal sobre el "cas Millet".
Anar al contingut