Els CDR obren les tanques del peatge de Montblanc i fan marxes lentes a l'Ebre

Actualitzat

Acció dels comitès de defensa de la república (CDR) per exigir l'alliberament dels dirigents independentistes empresonats i el retorn dels polítics que són a l'estranger. Avui, dijous, a la tarda, primer dia de la segona fase de l'operació sortida, desenes de persones han aixecat les tanques del peatge de l'AP-2 a Montblanc i han deixat passar lliurement els vehicles.

 

 

Al cap de poca estona, la concessionària ha tallat la sortida 8 de Montblanc, donant com a alternativa la 7 i la 9, de manera que els usuaris no poguessin saltar-se el peatge.

 

 

Al voltant de les vuit del vespre s'ha reobert el peatge de la sortida 8, després d'haver estat tancat durant una hora i mitja.

 

 

Marxes lentes a l'Ebre

També avui, dijous, a la tarda, els CDR ebrencs han organitzat marxes lentes per les carreteres de la Terra Alta, la Ribera d'Ebre i el Baix Camp amb motiu de l'increment del flux de trànsit per l'arribada de turistes. Una trentena de vehicles han sortit des de Móra la Nova i s'han repartit per cobrir tres rutes diferents en grups, repetint-les de forma cíclica.

Les marxes han provocat cues puntuals, sense arribar a causar retencions destacables.

 

 

Des que es va produir la detenció de Carles Puigdemont diumenge, a Alemanya, cada dia hi ha hagut accions dels CDR a les principals carreteres catalanes.

ARXIVAT A:
Procés catalàMobilitat
Anar al contingut