Els avis i àvies de Reus no defalleixen i busquen com esquivar la Junta Electoral

La Junta Electoral va prohibir portar la pancarta amb el lema "llibertat presos polítics", i han decidit treure'n una altra que digui "en defensa dels drets humans"

RedaccióActualitzat

Enginy per superar les prohibicions. Aquesta és la màxima dels coneguts com a "avis i àvies per la llibertat". Es reunien davant l'ajuntament de Reus per reclamar la llibertat dels presos. La Junta Electoral els ho va prohibir i ara es reinventen per poder continuar manifestant-se.

Han decidit canviar la pancarta "llibertat presos polítics" per una altra que digui "en defensa dels drets humans". Començaran dilluns i, dos o tres cops per setmana, faran una lectura i explicació dels punts de la carta dels drets humans.

 

Consideren que la seva decisió és una activitat pedagògica, perquè tothom sàpiga quins són els drets que, segons ells, s'estan vulnerant als consellers cessats i empresonats.

Un dels avis, en Josep, ha explicat que els símbols no els han prohibit i, per tant, cadascú pot portar els que vulgui, com els llaços grocs en senyal de suport als presos polítics.

Avui, per no incomplir la llei, s'han reunit en petits grups disseminats per la Plaça del Mercadal i no han fet concentració. 

ARXIVAT A:
Eleccions 21D
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut