El Vòlei Esplugues denuncia insults masclistes: "Les jugadores es van sentir intimidades"

El club estudia accions legals després que l'equip juvenil de futbol de l'AE Vallirana va fer comentaris amb contingut sexual a les jugadores d'entre 14 i 17 anys diumenge passat

"Quines cuixetes", "Quan us ajupiu així em venen ganes de..." és el que van sentir diumenge passat les jugadores d'entre 14 i 17 anys del Club Vòlei Esplugues per part dels jugadors de futbol sala de l'AE Vallirana mentre eren al terreny de joc.

Ara, el club ha denunciat públicament l'equip juvenil de futbol pels insults i comentaris amb contingut sexual, i estudia prendre mesures legals.

Mentre que el Vallirana està contrastant la informació i ha posat el cas en mans dels seus advocats.

L'entrenadora del Club Vòlei Esplugues, Laia Fabrés, ha explicat a TV3 com es van sentir les jugadores:

"Les nenes estaven nervioses. Els vaig dir que ho ignoressin i acabessin el partit. I alguna va acabar plorant. Es van sentir intimidades."

Tot i l'advertència de l'entrenadora, van continuar els insults, fins que l'àrbitre va demanar que els jugadors sortissin de la pista.


Unes actituds intolerables

Des del club consideren intolerables aquestes actituds i per això, a banda d'estudiar prendre mesures legals amb l'assessorament de la federació catalana, animen les jugadores a "dir prou".

També han posat a disposició de les jugadores assessorament psicològic i es plantegen crear un protocol propi per actuar contra actituds masclistes.

El president de l'Associació Esportiva Vallirana ha declinat fer declaracions.

ARXIVAT A:
Violència masclistaMenors
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut