Viatgers dins l'aeroport de Barcelona-el Prat (REUTERS/Albert Gea)
Viatgers dins l'aeroport de Barcelona-el Prat (REUTERS/Albert Gea)

El Regne Unit obliga a fer quarantena els viatgers procedents d'Andorra

Aquesta mesura també afecta els turistes que arriben des de Bèlgica i les Bahames, i se suma a les restriccions sobre Espanya

El Regne Unit ha estès l'obligatorietat de fer quarantena als viatgers que arribin des d'Andorra, Bèlgica i les Bahames. Hauran d'estar en aïllament durant catorze dies, una mesura que ja s'ha aplicat als turistes procedents d'Espanya.

Segons el govern britànic, les dades de contagis de Covid-19 en aquests tres països els han obligat a treure'ls de la llista de països segurs. Ho va anunciar ahir el ministre de Transports, Grant Shapps, a través d'una piulada:

Londres no descarta afegir més països a la quarantena obligatòria i assegura que "en una pandèmia mundial, els plans de les persones que viatgen poden quedar alterats".

El govern d'Andorra va informar ahir d'un augment de dos casos positius, que se suma a un total de 64 casos actius. Així mateix, la xifra de defuncions es manté intacta des del mes de maig, amb 52 víctimes.

Al seu torn, el govern de Pedro Sánchez va criticar la decisió d'imposar quarantena als viatgers procedents d'Espanya. A més, va assegurar que la incidència del virus a les Canàries, les Balears o a Andalusia, destinacions freqüents dels turistes britànics, és inferior a la que s'està registrant al Regne Unit. "Fins i tot, seria més segur estar en aquestes destinacions que al Regne Unit", afirmava la setmana passada.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut