Madrid

El PSOE i C's refermen l'acord la vigília de la trobada de Sánchez amb Iglesias

La trobada entre Pedro Sánchez i Albert Rivera certifica que el pacte que socialistes i Ciutadans van firmar al febrer té bona salut

RedaccióActualitzat

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, s'ha reunit amb el president de C's, Albert Rivera, la vigília de l'entrevista programada amb el secretari general de Podem, Pablo Iglesias. La reunió, que s'ha anunciat per sorpresa aquest mateix dilluns, ha tingut lloc al Congrés dels Diputats i hi han participat no només ells, sinó els caps dels equips negociadors de les respectives formacions.

La trobada ha començat a quarts de set i s'ha allargat més d'un parell d'hores. El PSOE l'ha presentat com una "reunió de seguiment" del pacte que socialistes i Ciutadans van firmar al febrer. Tant els socialistes com C's han escenificat amb aquesta reunió que l'entesa a què van arribar té bona salut. Fonts socialistes han afirmat, de fet, que l'entesa és intocable

Des de Ciutadans han explicat que hi ha una versió "millorada" de l'acord, que recull les esmenes de diversos sectors de la societat civil. També han considerat que, de l'entrevista d'aquest dimecres, no en sortirà "res de bo", en paraules del portaveu de C's al Congrés, Juan Carlos Girauta.

La trobada de dimecres entre Sánchez i Iglesias serà a dos quarts d'onze a les dependències del grup socialista al Congrés. Serà la primera des que Podem va trencar el diàleg amb el PSOE arran del pacte amb Ciutadans. El PSOE ha acceptat reunir-se només amb Podem per intentar desbloquejar les negociacions per a la investidura. Pedro Sánchez manté, però, que el pacte per formar un "govern de canvi" ha de passar per ells, C's i Podem.

La represa dels contactes polítics a Madrid, avui, dimarts, coincideix amb els cent dies de govern en funcions a Espanya.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut