Imatge d'un ple. (Foto: Web de l'Ajuntament d'Isla Cristina)
Imatge d'un ple. (Foto: Web de l'Ajuntament d'Isla Cristina)
Isla Cristina

El PP expulsa dos militants en descobrir que són regidors del PSOE a Isla-Cristina

Ha passat a Isla-Cristina, a Huelva. Es tracta dels regidors de Cultura i Joventut, Emilio Bogarín, i de Salut, José Manuel Raya. Aquest últim militava a tots dos partits alhora.

RedaccióActualitzat
Curiós cas a Isla-Cristina, a Huelva. El president del Partit Popular d'aquesta població, Francisco González, ha descobert que dos membres del consistori, que governa el PSOE i PA, són alhora militants populars. Es tracta dels regidors de Cultura i Joventut, Emilio Bogarín, i de Salut, José Manuel Raya.

González, que tot plegat "ha quedat en una anècdota", ha explicat que la nova executiva local s'ha adonat d'aquest fet en actualitzar els arxius. Hi ha afegit que cap dels dos estava al dia del pagament de les quotes, però que en el cas de Bogarín feia molts anys que estava afiliat. Tots dos ja han estat expulsats, en compliment dels estatuts del partit.

Per la seva banda, el PSOE de Huelva ha assegurat que sabien que els dos regidors militaven al PP, i tot i que Bogarín és independent, Raya és militant socialista des de fa "uns quants anys".
Anar al contingut