El candidat del PP al Parlament Europeu, Miguel Arias Cañete.
El candidat del PP al Parlament Europeu, Miguel Arias Cañete.
Madrid

El PP apel·la a la seva capacitat de "gestionar un país" per demanar el vot de cara al 25-M

Actualitzat

El PP vol que els comicis del proper 25 de maig el refermin en la seva política de recuperació econòmica. El cap de llista en aquestes eleccions europees, l'exministre d'Agricultura Miguel Arias Cañete, ha obert la campanya demanant el vot per als populars perquè han demostrat que saben "gestionar un país" i perquè porten "Espanya al cor".

Tant el govern espanyol com la cúpula de la formació conservadora s'han apressat durant els últims dies a difondre les dades macroeconòmiques afavoridores d'un rellançament de l'activitat econòmica. De tota manera, els 24 diputats aconseguits el 2009 contrasten amb les previsions actuals. El frec a frec amb els socialistes determinarà aquest reconeixement electoral. Probablement per això, Arias Cañete ha insistit a criticar l'herència del PSOE i a retreure als socialistes que no hagin demanat perdó a l'inici de la campanya: "els espanyols tenen memòria i saben qui fa mal i qui construeix, i a Espanya qui construeix sempre és el PP".

A banda d'Arias Cañete, a l'acte han intervingut la presidenta del PP madrileny, Esperanza Aguirre; el president de la comunitat de Madrid, Ignacio González; i l'alcaldessa de la ciutat, Ana Botella.

A l'inici del míting, els populars han fet un minut de silenci per les víctimes de l'accident que hi ha hagut a la província de Badajoz.

 

 

Anar al contingut