Cecilio G va anar a cavall per arribar al SonarXS (Toni Rosado)
Cecilio G va anar a cavall per arribar al SonarXS (Toni Rosado)
Barcelona

El PACMA denuncia l'ús d'un cavall en un espectacle del Sónar

El cantant de trap català va arribar a l'escenari a dalt d'un cavall i va actuar amb un mussol

RedaccióActualitzat

El PACMA ha demanat al Sónar que es comprometi a no fer servir animals als seus espectacles. La petició del partit animalista està motivada per l'espectacle del cantant de trap català Cecilio G, que va fer el camí del Village fins al SonarXS en cavall.

El PACMA considera que s'ha vulnerat l'ordenança de protecció d'animals, que estableix que no es poden fer servir en espectacles o altres activitats que els puguin causar "dany o patiment", i que hi ha senyals que l'animal estava estressat.

El partit opina que, encara que el festival pogués tenir autorització per a l'aparició amb cavall, és un fet "innecessari i poc ètic":

 

Cecilio G fent el recorregut fins al SonarXS en cavall (Toni Rosado)

Després d'arribar en cavall a l'escenari dedicat al trap, Cecilio G va interpretar algun dels seus èxits acompanyat d'un mussol. Entre els temes més populars de l'artista hi ha "Million Dolar Baby" o "From Darkness With Love". 
 


El Sónar va tancar l'edició d'enguany amb 105.000 visitants, 20.000 menys que l'any passat. La direcció del festival atribueix el descens al canvi de dates, del juny al juliol, i als efectes de la vaga de muntadors, que van mantenir la incertesa sobre l'esdeveniment fins pocs dies abans que comencés.

 

 

ARXIVAT A:
Maltractament animalMúsicaSónar
Anar al contingut