El nou web de Catalunya Ràdio triplica l'audiència a internet en sis mesos

El nou web de Catalunya Ràdio, www.catradio.cat, ha multiplicat per tres la seva audiència del mes de desembre del 2005, segons les dades del primer semestre del 2006 de l'OJD interactiva. El passat desembre, el web va registrar 700.000 pàgines vistes, i el maig d'aquest any la xifra superava els 2.170.000. <br>
El nou web de Catalunya Ràdio triplica l'audiència a internet en sis mesos
Barcelona

El nou web de Catalunya Ràdio triplica l'audiència a internet en sis mesos

El nou web de Catalunya Ràdio, www.catradio.cat, ha multiplicat per tres la seva audiència del mes de desembre del 2005, segons les dades del primer semestre del 2006 de l'OJD interactiva. El passat desembre, el web va registrar 700.000 pàgines vistes, i el maig d'aquest any la xifra superava els 2.170.000.
Actualitzat
Després de la inauguració del nou portal, el dia 2 de febrer, l'audiència de www.catradio.cat ha experimentat una pujada sostinguda cada mes, però va ser entre els mesos de març, abril i maig quan hi va haver l'augment més gran. Només entre aquestes dates, els registres es van duplicar i van arribar a superar els 2 milions de pàgines vistes a finals de maig, en el pic més alt des de començament d'any.

La nova web de Catalunya Ràdio ofereix tota mena d'informació relacionada amb la programació de les quatre emissores del grup, múltiples serveis de participació, d'àudio a la carta i de "podcasting", a més de facilitar la consulta als últims butlletins informatius.