SEGONA DIVISIÓ

El Nàstic es complica més que mai la permanència en empatar a dos amb l'Ejido

El Nàstic jugava contra el Polideportivo Ejido, un dels rivals directes en la lluita per la permanència. Els catalans tenien el partit guanyat, ja complerts els 90 minuts amb el marcador de 2 a 1. Però en temps de descompte va arribar l'empat, un empat que va desencadenar una autèntica batalla campal: Diarte va ser expulsat, alguns aficionats van començar a tirar ampolles i part del públic va saltar al terreny de joc. Aquest empat complica moltíssim l'ascens als tarragonins.

En el minut 19, el Nàstic es va avançar gràcies a un gol de Dani Marín, que aprofita una centrada al punt de penal de Bruno Saltor per estrenar el marcador. Però l'alegria va durar poc als homes de Diarte, que només dos minuts després veien com l'Ejido empatava el partit, gràcies a un gol de Raúl García. Deus, en el minut 25, va fer tornar la il·lusió al públic del Nou Estadi avançant un altre cop el seu equip en el marcador. En el minut 35, Cuéllar va estar a punt de sentenciar, però un defensa visitant va treure la pilota de sota els pals. Un cop al final de la segona part, semblava que el Nàstic tenia el partit guanyat, però en temps afegit va arribar l'empat de l'equip andalús, amb un gol de Bordi. Això va desencadenar un gran enrenou. Diarte va ser expulsat i un sector del públic va començar a tirar ampolles i altres objectes i van tocar un jugador de l'Ejido, Pavón, que va marxar amb la cara sagnant per l'impacte. Això provocarà probablement el tancament del camp del Nàstic, que ara sí que té més complicada que mai la permanència a Segona A. MÉS INCIDENTS A SEGONA I, a Jerez, els incidents no van ser menys greus quan l'equip que entrena Bernd Schuster va perdre el partit contra el Salamanca, perquè les seves aspiracions de pujar a la Primera Divisió són cada vegada més complicades. La victoria del Salamanca per dos gols a zero i les expulsions dels locals Moreno i Cubillo van fer esclatar part de la graderia, que d'aquesta manera esperava la sortida dels jugadors visitans, i també de l'àrbitre Martínez Terrén, del col·legi aragonès. La policia, amb escuts, intentava fer via lliure als protagonistes del partit, mentre els ultres, amb el cinturó a la mà, amaneçaven tothom que tinguessin al voltant. Al final, derrota del Xerez, greus incidents i l'equip de Bernd Schuster, que ja fa sis partits que no guanya.