Exterior del recinte de Fira de Barcelona on es fa el MWC
Barcelona

El MWC manté el compromís amb Barcelona sempre que l'entorn sigui "estable i segur"

El Mobile World Congress, que té contracte amb Barcelona fins al 2023, espera unes xifres semblants a les de l'any passat

RedaccióActualitzat

John Hoffman, màxim responsable del Mobile World Congress, ha presentat aquest dimecres la pròxima edició del congrés, que començarà el 26 de febrer. Espera mantenir el compromís amb Barcelona fins, com a mínim, al 2023, això sí, si l'entorn és estable.

La situació política, de fet, ha estat una de les protagonistes de la roda de premsa. Segons Michael O'Hara, cap de Màrqueting de l'organització, la GSMA, s'han d'assegurar "un entorn estable i segur":

"Som una organització empresarial i ens hem d'assegurar que tenim un entorn estable i segur. Sempre hi ha interès [d'altres ciutats] en el nostre congrés, però tenim un contracte amb Barcelona fins al 2023 i mantenim el nostre compromís. I esperem tenir un entorn a la ciutat que ens permeti continuar-hi."

Entre les novetats d'aquest any hi haurà un canvi en l'entrada al recinte, amb un nou espai, i en les mesures de seguretat, amb una nova barrera.

 

A dins, l'edició del 2018 comptarà amb pocs noms coneguts i amb xifres semblants a les de l'any passat, segons ha dit Hoffman: 

"Francament, no ens guiem per intentar tenir el congrés més gran del món. No és això. Volem la millor gent, la gent més apropiada per assistir al Mobile World Congress." 

Amb tot, hi haurà 2.300 expositors, 100 més que el 2017. I s'espera que es puguin superar els 108.000 visitants.

Des de l'Ajuntament de Barcelona, afirmen que s'està treballant perquè sigui el millor Mobile de tota la història. Per Gerardo Pisarello, primer tinent d'alcalde, en un moment en què "la situació política és complicada", aquest "és el tipus de senyal que hem de llançar a Europa, que hem de llançar al món".

ARXIVAT A:
InternetDigital
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut