"El Mundo" publica el registre de l'agència de detectius
Barcelona

"El Mundo" atribueix a José Zaragoza les suposades escoltes a Sánchez-Camacho

Per demostrar que l'enregistrament de la conversa en què l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola hauria explicat a la líder popular que el fill gran de l'expresident treia diners del país, publica el registre de l'agència de detectius Método3 que demostraria que José Zaragoza, secretari d'Organització del PSC quan el dirigia José Montilla, va encarregar un seguiment a aquesta agència, cosa que els socialistes catalans ja han negat.

RedaccióActualitzat
L'endemà que els mitjans van treure a la llum que una agència de detectius havia enregistrat una conversa privada entre Alícia Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez, avui, els mateixos diaris estiren una mica més el fil.

"El Mundo", per demostrar que l'enregistrament d'aquesta conversa, en què l'exparella hauria explicat a la líder popular que el fill gran del president Pujol treia diners del país, publica el registre de l'agència de detectius Método3 que demostraria que José Zaragoza, secretari d'Organització del PSC quan el dirigia José Montilla, va encarregar un seguiment a aquesta agència, cosa que els socialistes catalans ja han negat.

Segons aquest diari, els socialistes van encarregar aquesta gravació com a part d'una investigació per descobrir pistes del finançament irregular de CiU.

Per la seva banda, "El Periódico" publica que, segons Victòria Álvarez, el fill de l'expresident Pujol va portar d'Andorra 400.000 euros en interessos a dins d'una motxilla.

Arran de tot plegat, la líder del PPC ha anunciat que portarà les escoltes a la justícia.

Anar al contingut