Motor

El Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, a TV3 i Catalunya Ràdio

Aquest cap de setmana la Fórmula 1 arriba al circuit de Barcelona-Catalunya. I TV3 i Catalunya Ràdio faran la transmissió de la cursa en directe.

Actualitzat

Nico Rosberg arriba com a líder indiscutible del campionat davant del seu company d'equip, l'actual campió del món Lewis Hamilton, qui lluitarà per la victòria. Rosberg porta set victòries consecutives, les tres últimes curses de la temporada passada i les quatre que s'han disputat aquest any.

Els que també ho donaran tot a la pista seran Sebastian Vettel
i Kimi Raikkonen al volant dels seus Ferrari. El pilot alemany necessita pujar al podi per no despenjar-se dels primers llocs de la classificació després que va haver d'abandonar a Sotxi, quan el Red Bull de Kvyat el va envestir dues vegades.

Una de les novetats en aquest gran premi serà el debut de Max Verstappen al volant del Red Bull que fins ara pilotava Kvyat. I els que arriben amb esperances són els dos pilots de McLaren, Fernando Alonso i Jenson Button, després de puntuar tots dos a Rússia, un fet que no passava des d'Hongria l'any 2015.

TV3

Dissabte a les 13.30 "La Fórmula", amb tota la prèvia de la sessió d'entrenaments.

A les 14.00 seguiment de la qualificació.

Diumenge a les 12.30, "La Fórmula", amb tota la prèvia a la cursa.
Francesc Rosés conversarà amb Fernando Alonso.
Francesc Latorre entrevistarà Carlos Sainz.

I a les 14.00, transmissió en directe de la cursa amb els comentaris de Francesc Latorre i Francesc Rosés. Al pàdoc hi haurà Jordi Gil. I l'anàlisi tècnica serà d'Arnau Niubó, enginyer que va treballar a la Fórmula 1 i actualment ho fa en el DTM.

Catalunya Ràdio

Divendres i dissabte, Oriol Rodríguez seguirà els entrenaments lliures i la sessió de qualificació des del circuit.

Diumenge, el "Tot Gira", presentat per David Clupés, farà la transmissió del Gran Premi amb els comentaris d'Oriol Rodríguez, el micròfon autònom de Damià Aguilar i l'anàlisi tècnica del pilot del DTM Miquel MolIna.

 

esport3.cat/f1
catradio.cat/totgira
#F1TV3
#F1CatRadio

Anar al contingut